BakluckeloppisJag vet!!!!!!Det är länge tills dess! Men!!!!med tanke på hur fort den här vintern har svischat förbi så är det lika bra att ta upp det här med bakluckeloppis redan nu! Som jag fyndade förra sommaren! Om ni ska renovera, om era barn har växt ifrån och ur, om ni ska tömma nått gammalt hus....släng inte bort grejerna! Kom till oss onsdagkvällar i juli och sälj grejerna och gör någon glad som får fynda! Eller fynda själv!

Miljön tjänar på det! Vi som fyndar tjänar på det och du tjänar på det! Win Win som det så modernt heter!
Riskokare..aldrig använd 50kr används minst en gång i veckan hemma hos mej! En icke fungerande fotogen lampa som pryder sin plats! Gamla silver bestick som mer ser ut som högafflar ...perfekt att ha som sallads bestick! Jag skulle kunna skriva om många saker som jag släpat hem! Lycklig lycklig!

Sa jag att det är gratis att loppa hos oss!

Man får en viss längtan när man tänker på det som komma skall!
Nu har vi gjort bort fjällveckan för i år och vi har laddat batterierna bland jämtlandsfjällen. Skidor på längden och tvären och det har varit toppen! Att hasa omkring hela familjen i underställ och raggsockar i stugan om kvällen är en höjdare. 5mil längdskidor hann jag med och sex dagar telemark. Nu i dagarna börjar barmarksträningen för min del då 23 svängar var allt mina stackars lårmuskler klarade i följd. Nu är det bara att ladda så att den siffran inte blir sämre till nästa år vecka tio!
nu hände något med texten som inte riktigt var meningen! Hoppas det har gått över tills i morgon!

Krukmakaren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback