Måndagen den 6:e December 2010Har trampat runt som en äggsjuk höna i väntan på att ugnen ska bli klar och vi får glasera skröjen. Gå och gör nån nytta, blogga en stund, säger AK, och då gör jag väl det då.

Sista dagen idag för att skapa och kreera det som ska med på Julmarknaden, sen kommer ugnen att gå hela veckan fram till fredag kväll.

Mycket nytt och roligt kommer vi att kunna visa upp om nu allt går som det ska på slutspurten. Nya leror och glasyrer har vi testat under hösten på både gott och ont. Vi har Rakubränt en hel del, ibland med klena resultat med smällar och poffar som garnering. Trots allt så har man nog ett kalasjobb att komma till varje morgon, där den ena dagen inte är den andra lik. Där vi stöter och blöter, fantiserar, respekterar och försöker i mångt och mycket att leverera.

Nu kommer vi vart eftersom att ställa ut och dekorera i butiken, göra plats för allt trevligt folk som brukar dyka upp, ordna med fika, glögg å sånt, lite Juligt sådär. Nu hör jag att AK ska börja glasera, bäst att skynda nu, inte mycket kvar..., tipptapp tipptapp tippetippe tipptapp...,tipptipptapp.../eriksson

RSS 2.0