Pyssel, maskmuffins och tabberas
                                  
Så, nu är jag hemmavid på Dalsgatan efter ett barncafé på Godset. Lite Astrid Lindgren stuk, med fina dekorationer från hennes odödliga böcker, som tål att läsas av både ung som gammal. AK bakade bullar, tårtor, Pippikakor och roligt goda, underfundiga maskmuffins. Vi hade finger och vattenfärg, klister, tidningspapper och kreativa barn, och mammor som framför sig såg tvättmaskinen gå på högvarav. Men vad gör det en dag som denna, när barnen får utrymme för sitt, ingenting alls!!
Annars så ligger man som kreatör alltid efter fast före, om ni förstår vad jag menar.  Nya ideér, tankar och formspråk ska testas och ventileras av alla och envar, samtidigt som nya säsonger står för dörren med allt vad det för med sig.
Nu kommer sommaren med sitta ute å må gott i goda vänners lag, en trädgård som ska friseras och pyntas, underhållas och kärleksfullt bevattnas, oavsett om den är i det lilla balkongformatet eller råkar ha hamnat i Drottningholm.
 Var helst den är, så finns väl inget mysigare, vackrare, varmare och mer berikande, än att få uppleva en ljummen sommarkväll med nära och kära, god mat och dryck, sällsamma samtal och hiskeliga historier, inbäddad i kärleksfull värme och evig vänskap...
Att då få höra hur elden sprakar i den mexikanska grillen tillverkad av Petere, läppja på ett gott rött ur den av AK så ömsint drejade vinmuggen, höra fåglarnas glädjande kvitter när dom badar i Helenas fantastiska fågelbalja, då är livet gott och odödligheten nära, eller hur....
För gott folk och kära vänner, vår bästa tid är nu, vem minns den snö som kanske föll ifjol..../eriksson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback