Var börjar den kreativa processen?
Idag har vi startat upp och strukturerat upp våra projekt som kommer under våren. Vilka kommer i vilken ordning och vad måste till för att lyckas. Vilka andra måste knytas upp i våra planer och när? Personligen tycker jag att det är svårt att se vilken nytta man gjort en dag som denna då det inte finns någonting att ta på! Yrkesskada kan man kalla det! Bara för att jag inte har ett fysiskt resultat känns det som om jag inte fått någonting gjort! Men!

Här har vi den kreativa del i vårt arbete som inte syns! Att komma upp med en ide´och att fundera på hur vi ska kunna genomföra det och börja om igen! För man knycklar och kastar ideér hela tiden. Men nu har vi en ide´som står sig och nu gäller det att hitta kunnandet hos någon som vi kan samarbeta med.

Man får inte underskatta den här delen av arbetet för det är den största delen och den som är svårast.
 Förenkla så långt det är möjligt men inte längre, A Einstein.
Det är oftast så att det är det enkla som är det svåraste. Vi har en förmåga att krångla till saker..vi människor, bara för att vi kan. Dumt! Hur som helst.....När ni nästa gång sätter er i en skön stol, öppnar en konserv burk, drar upp ett blixtlås eller....osv. Tänk på den kreativa process som föregått det fysiska resultatet ./krukmakaren


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback